Kerstmarkt/winterrestaurant

Kerstmarkt/Winterrestaurant 2018

De opbrengst van de kerstmarkt/winterrestaurant 8 december 2018 bedroeg 2.550,00 euro (bruto). Zie ook: rtvstichtsevecht.nl/kerstmarkt-dorpskerk.

Klik hier voor meer foto’s.


Kerstmarkt/Winterrestaurant 2017

Zaterdag 9 december 2017 (10:00 – 16:00 uur) werd in Het Trefpunt de jaarlijkse Kerstmarkt georganiseerd, waarbij onder andere kerststukjes, kerstkaarten en diverse cadeau- en geschenkartikelen konden worden gekocht. Bovendien waren er oliebollen, erwtensoep en glühwein. ’s Avonds konden in het sfeervolle winterrestaurant (17:00 – 19:00 uur) culinair bereide wintergerechten in een gezellige ambiance worden genuttigd. De bruto opbrengst in 2017: €2.673,– was geheel bestemd voor het behoud van de Dorpskerk. Voor een fotoimpressie van de diverse kerststukjes klik hier.


Kerstmarkt/Winterrestaurant 2016

Zaterdag 10 december 2016 werd in Het Trefpunt de jaarlijkse Kerstmarkt georganiseerd, waarbij onder andere kerststukjes, kerstkaarten, sieraden en diverse cadeau- en geschenkartikelen konden worden gekocht. Bovendien waren er oliebollen, erwtensoep en glühwein. ’s Avonds waren er zo’n 75 gasten in het sfeervolle winterrestaurant waar culinair bereide wintergerechten in een gezellige ambiance werden geserveerd. De bruto opbrengst: €3.281,– euro  is geheel bestemd voor het behoud van de Dorpskerk. 


Kerstmarkt/Winterrestaurant 2015

De Braderiecommissie van wijkgemeente Ichthus heeft op zaterdag 12 december 2015 bij Het Trefpunt naast de Dorpskerk weer een sfeervolle Kerstmarkt georganiseerd. Vrijwilligers van zowel wijkgemeente Ichthus als de Ontmoetingskerk waren de gehele dag gezellig bezig. Veel oliebollen, kaarten, curiosa en schitterende kerststukjes zijn verkocht en verloot. Met het maken van de kerststukjes is ca. 1000,– euro opgehaald. De bruto opbrengst van de Kerstmarkt is: € 2.725,30 euro  en is voor het onderhoud van de Dorpskerk bestemd.


Kerstmarkt/Winterrestaurant 2014

Op zaterdag 13 december 2014 werd in en rondom Het Trefpunt weer de jaarlijkse Boeken- en Kerstmarkt georganiseerd. Naast boeken en Kerstartikelen werden er wenskaarten, sieraden, nieuwe cadeau-en geschenkartikelen en goede tweedehands spullen verkocht. Ook aan de inwendige mens was gedacht. Zo kon een glaasje Glühwein worden gedronken en erwtensoep en alvast ook oliebollen worden gegeten. Verder vielen de heerlijke grillworst en wijnen van de Larense Wildhandel bij de vele aanwezigen in de smaak. 
De Kerstmarkt vindt jaarlijks op de eerste zaterdag na Sinterklaas in Het Trefpunt plaats en zal in 2015 op 12 december worden gehouden.