Het Honk

Beschrijving

Het Honk (Kerkweg 17a) beschikt over twee zalen. Een grote zaal met keukenruimte (voor circa 50 personen) en een kleine zaal (voor circa 12 personen) die tot uiterlijk 23:00 uur te huur zijn. Voor contact over huur en de huurprijzen klik hier. 


Onderhoud het Honk het Trefpunt 2017

Van 1 t/m 5 mei 2017 is Het Honk rigoureus opgeknapt en de fietsenstalling bij Het Trefpunt vervangen. Een team van vrijwilligers heeft hierbij geholpen. De voorzitter van de comissie onderhoud Dorpskerk Campus, Henk van Dam en Henk Zijlstra, de koster van de Dorpskerk, gaven zelf het goede voorbeeld door vijf dagen mee te helpen met verven. Naast de vele uren vrijwilligerswerk bedragen de kosten van dit onderhoud ca. 25.000,– euro. Binnenkort volgt het onderhoud van de Dorpskerk voor ca. 100.000,– euro. Derhalve totaal zo’n 125.000,– euro. Iedereen die een steentje bijdraagt aan het behoud van het oudste monument van Maarssen: bedankt! Zie ook: rtvstichtsevecht.nl.

Een deel van de houten kozijnen van ’t Honk is vervangen door nieuwe onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbel glas. Bij Het Trefpunt is het oude dak van de fietsenstalling, dat asbest bevatte, door professionals verwijderd en vervolgens is de fietsenstalling door een onderhoudsbedrijf vernieuwd.

Meer foto’s klik hier